Lasteaed POTSATAJA

TÄNUKIRI

Me täname Narva Lasteaeda Potsataja kollektiivi, kes võttis vastu Tartu lasteaed Kivike 23 töötajat ja juhtkonda 14. oktoobril 2016. Lasteaed jättis hubase, lapsesõbraliku ja maitsekalt kujundatud mulje. Nii õueala kui ka ruumid paistsid silma ääretu puhusega, personali omavahelise ühtehoidva, külalislahke ja sõbraliku suhtumisega. Nauditav oli näha, millist tööd oli tehtud lastega. Riigikeele õpetamine kajastus ruumide kujundamisel, liisusalmide — laulude ja tantsude esitamisel. Kollektiivi ja direktori omavaheline suhtlemine mõjus rahuliku ja mõistva koostööna. Kutsume hea meelega Tartusse külla Narva lasteaeda Potsataja töötajaid.

Kogu kollektiivi nimel

 

Jelena Berseneva

direktor

Tartu Lasteaed Kivike

Kivi 44 51004 Tartu

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

wordpress темы, новые. windows FAQ. Drupal сайты