Heakorrastus 30 04 2022 | Lasteaed POTSATAJA

Heakorrastus 30 04 2022

Täna oli suurepärane päev headeks ja kasulikeks tegudeks. Just neid asju tehti täna meie lasteaias Potsataja. Kõik tulid heakorrastusele!

Töötajad, lapsevanemad ja lapsed koristasid lasteaia territooriumi: parandati lillepeenraid, veeti liivakastidesse liiva, värviti mänguväljakutele piirdeaedu ja mänguelemente, pesti aknaid ja palju muud! Ja mis kõige tähtsam, saime täita oma vana unistuse — Kneippi tee ja lõhnavate ürtide peenrad on valmis!

Suur AITÄH vanematele ja lastele, kes leidsid aega aidata! Suur AITÄH kõigile töötajatele, kellele lasteaed on teine ​​kodu! Suur AITÄH idee, motivatsiooni ja selle teostamise võimaluse eest meie juhtkonnale! Ja eriline tänu maitsvate, lõhnavate kuklite eest meie köögitöötajatele!

Kõik toredad kaaslased!!!

Search
« из 3 »
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

wordpress темы, новые. windows FAQ. Drupal сайты