Heategevuskontsert | Lasteaed POTSATAJA

Heategevuskontsert

Emadepäev on püha, mida inimesed armastavad ja ootavad, et õnnitleda oma armastatud emasid, vanaemasid, õdesid. Pole saladus, et iga lapse jaoks on tema ema maailma kõige ilusam ja lahkem. Pole midagi ilusamat, kui tema silmad, õrnemat, kui tema käed ja hääl. Lapsepõlves meie igaühe elu koosneb väikestest, mõnikord märkamatud ema helluse ja hoolitsuse terakestest.

2.mail toimus Narva Laste Loomemaja laval lasteaia Potsataja kontsert, mis peeti pidulikus, rõõmsas õhkkonnas, särava muusikalise etteaste vormis. Saal oli täis, kohale tulid lasteaia külalised, töötajad ja meie kallid lapsevanemad.

Lapsed rõõmustasid publikut oma loominguliste etteastetega, ülemeelik flash mob tegi tuju räämsamak ning kontserdi kulminatsiooniks oli auhindade loosimine sponsoritelt ja kingitused, mille iga külaline sai, esitades pileti. 

Avaldame sügavat tänu Narva Laste Loomemajale, aga ka lastevanematele ja lasteaia töötajatele pidupäeva ettevalmistustes osalemise ja kontserdi läbiviimisel abistamise eest. Auhindade ja kingituste eest külalistele täname oma sponsoreid: MERESUU SPA & HOTEL, VIKTORIA BASTIONI KASEMATID, SEAN OÜ, PERSONA ilusalong, A&T TRADING OÜ TEEMEISE, TALLINNA LOOMAAED, RÕNGU MAHL AS.

Osalejad ja külalised said palju muljeid ja olid pikka aega laetud positiivsete emotsioonidega!

Search
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

wordpress темы, новые. windows FAQ. Drupal сайты