eTwinnigu projekt «Inventors of Nature» | Lasteaed POTSATAJA

eTwinnigu projekt «Inventors of Nature»

Introductory video of our international project «Inventors of Nature» eTwinning. Thanks to teacher Sevgi Sema for the collaboration. Children from the Frog group of the Narva kindergarten have been participating in this project since December 2023. Very interesting, educational and inventive.

Meie rahvusvahelise projekti «Looduse leiutajad» eTwinning tutvustav video. Aitäh õpetaja Sevgi Semale koostöö eest. Narva lasteaia Konna rühma lapsed osalevad selles projektis alates 2023. aasta detsembrist. Väga huvitav, hariv ja leidlik.

Wordart working process
« из 7 »
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

wordpress темы, новые. windows FAQ. Drupal сайты