eTwinningu projekt «Let’s Code for Erasmus Days» | Lasteaed POTSATAJA

eTwinningu projekt «Let’s Code for Erasmus Days»

Our students love to use modern digital tools. They participated in various training events within the framework of the project «Let’s Code for Erasmus Days.» It was very interesting. As a result, the group received a certificate for Exellence in Coding skills.

 

Meie õpilased armastavad kasutada kaasaegseid digivahendeid. Nad osalesid erinevatel koolitusüritustel projekti „Erasmus Daysi koodeks” raames. See oli väga huvitav. Selle tulemusena sai grupp sertifikaadi kodeerimisoskuste «Exellence in Coding skills».

Lets-code-for-erasmusdays-1024x1009
Author: Ione-PC
« из 4 »
Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

wordpress темы, новые. windows FAQ. Drupal сайты